Oefentherapie op de werkvloer

werkplekanalyse en behandeling op het werk

Als uw werknemer regelmatig klachten heeft en daarom geheel of gedeeltelijk zijn werk moet verzuimen, is het goed te kijken naar de oorzaak van de klachten. Hoe gebruikt de werknemer zijn werkplek. Als oefentherapeut beoordeel ik hoe deze persoon beweegt en zoek ik naar de oorzaak van de klachten. Ik onderzoek de werkplek, kijk naar houding en beweging van de werknemer, analyseer dit en maak dan een plan van aanpak. Misschien is er al eens een tilcursus aangeboden, maar wordt het geleerde wel goed toegepast ? Of iemand heeft een prachtige stoel gekregen, maar gebruikt hij/zij hem wel goed?

Als oefentherapeut ben ik specialist in houding en bewegen. Door oefeningen aan te bieden die gericht zijn op het bewust maken van het spiergevoel en het leren opbouwen van een goede houding, kan met een kleine verandering al veel pijn worden voorkomen.

Tijdens een behandeling spoor ik de oorzaak van de pijn op, leer bewegingen en houdingen aan om de klachten te verminderen en zorg dat klachten in de toekomst voorkomen kunnen worden. De zelfwerkzaamheid van de werknemer wordt gestimuleerd en hij/zij neemt actief deel aan het herstel en verbeteringsproces.

 

Referenties:

Wendel Leather Group BV     De heer R.R.J.Battes     Directeur P&O   06-51420849

Tarieven

Intake, screening en behandeling           Euro 55,00 per uur

reistijd 50% uurtarief                             Euro 27,50 per uur

kilometervergoeding                              Euro 0,35/km

 

KvK Breda: 51007061

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

25.09 | 17:58
wie ben ik/ actueel heeft ontvangen 1
Je vindt deze pagina leuk